Bokfynd

Smartare än din telefon

I denna boken ger psyologen Siri Helle dig praktiska råd och tips på hur du kan bryta osunda mobilvanor som kan göra dig stressad, ytlig och ofokuserad, men du får även tips om hur du ska använda dig av mobiltelefonen för att göra dig gladare och mer produktiv.

"En både rolig och lättbegriplig sammanfattning av ett viktigt forskningsområde"
Per Carlbring, professor i psykologi vid Stockholms universitet

Mer pengar för pengarna

Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna av Andreas Runnemo, Patrick Siegbahn, Elisabeth Wass.

Det här är boken för dig som vill ha enkla och effektiva råd om din privatekonomi. Lär dig vikla aktörer och produkter du ska undvika och läs vad författande själva gör när det kommer till sparande och pension.

Grillboken - Weber's bok om grill och barbecue

Hela svenska folkets heta sommarnöje – det är att grilla! Att samlas runt grillen med vänner och familj är festligt och gott! Marinera, tänd grillkolen och skåla med gästerna! Det är fest och de lockande dofterna får det att vattnas i munnen!

Pokerteori - Lär dig tänka som ett pokerproffs

I boken diskuteras teorier och begrepp som gäller för nästan alla variationer i spelet, som femkortsdrag, stötpoker med sju kort, hold 'em, lowball draw och razz (sjukorts lowball stud). Bluffa, höja vid slow-spel, positioner, psykologi, spelteori, odds, gratiskortet och semibluffa beskrivs också.

Många av dagens skickligaste pokerspelare kan berätta om att det är den här boken som blev avgörande för deras spelframgångar. De här teorierna separerar experten från den vanliga spelaren. Den som läser och studerar denna bok kommer bokstavligen att dra ifrån de som inte gör det.

Det här sägs vara den bästa boken om poker.

Spela poker som proffsen

Oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren har man mycket att lära av världens bäste pokerspelare, Phil Hellmuth, som här avslöjar sina vinnarstategier. Han visar exakt hur man spelar - och lyckas - i de mest populära pokervarianterna som exempelvis Texas Hold´em, Omaha, Seven-Card Stud och Razz. Han lär dig också känna igen de olika spelartyperna som: Jackalen (galen och oförutsägbar), Elefanten (spelar för många händer), Musen (väldigt försiktig), Lejonet (begåvad och svår att klå).