Bokfynd

Pokerteori - Lär dig tänka som ett pokerproffs

I boken diskuteras teorier och begrepp som gäller för nästan alla variationer i spelet, som femkortsdrag, stötpoker med sju kort, hold 'em, lowball draw och razz (sjukorts lowball stud). Bluffa, höja vid slow-spel, positioner, psykologi, spelteori, odds, gratiskortet och semibluffa beskrivs också.

Många av dagens skickligaste pokerspelare kan berätta om att det är den här boken som blev avgörande för deras spelframgångar. De här teorierna separerar experten från den vanliga spelaren. Den som läser och studerar denna bok kommer bokstavligen att dra ifrån de som inte gör det.

Det här sägs vara den bästa boken om poker.

Bokfynd

Spela poker som proffsen

Oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren har man mycket att lära av världens bäste pokerspelare, Phil Hellmuth, som här avslöjar sina vinnarstategier. Han visar exakt hur man spelar - och lyckas - i de mest populära pokervarianterna som exempelvis Texas Hold´em, Omaha, Seven-Card Stud och Razz. Han lär dig också känna igen de olika spelartyperna som: Jackalen (galen och oförutsägbar), Elefanten (spelar för många händer), Musen (väldigt försiktig), Lejonet (begåvad och svår att klå).

Bokfynd

Grillboken - Weber''s bok om grill och barbecue

Hela svenska folkets heta sommarnöje – det är att grilla! Att samlas runt grillen med vänner och familj är festligt och gott! Marinera, tänd grillkolen och skåla med gästerna! Det är fest och de lockande dofterna får det att vattnas i munnen!